L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallčs cedeix un local que no té ni llum per fer la consulta el 28 F

La plataforma Sant Quirze Decideix, va demanar un local cultural situat al centre del poble, però  a canvi,  l’alcaldessa, Montserrat Mundi (CiU), els va aconseguir la cessió d’un local privat situat al límit del poble “que no té ni aigua ni llum”. 

Aquesta decisió ha estat denunciada per la Plataforma que no descarta que hagin d’instal·lar les urnes al carrer, a sota d’un porxo del centre històric del poble.

12/02/2010 11:13 Política

Això que l'Ajuntament governat per CiU, PSC i PP va aprovar dobar suport a la consulta però el secretari municipal va fer un informeque qüestionava la legalitat de la consulta. La plataforma es dirigeix a CiU com a responsable de les dificultats que s'estan trobant.

Ara, la plataforma ha demanat al govern que els cedeixi generadors, taules i equips de so per realitzar la consulta al carrer, però no es descarta cap solució.

Sant Quirze del Vallès serà l'únic poble de la comarca del Vallès Occidental on es farà una consulta sobre la Independència el proper 28F. Unes 14.456 persones tindran l'opció de fer-ho.