"Rupit i Pruit Decideix" explicarŕ casa per casa la consulta sobre la Independčncia

Durant la propera setmana, la comissió organitzadora de "Rupit i Pruit Decideix" iniciarà les visites casa per casa per explicar les característiques de la consulta i oferirà la possibilitat d’exercir el vot anticipat.
Divendres passat, una cinquantena de veïns van assistir a la presentació de "Rupit i Pruit Decideix"al Centre Parroquial.  Rupit i Pruit serà l'únic municiipi de la comarca d'Osona on es farà la consulta el 28-F.

08/02/2010 12:46 Política
Rupit Rupit
Durant la primera part de l’acte, un dels portaveus de Rupit i Pruit Decideix, Albert Marcé, va exposar a tots els presenta els motius de la consulta i aspectes pràctics i organitzatius del referèndum. A més, va explicar que la intenció és que el dia de la consulta sigui una festa i, per això, s’organitzarà una xocolatada i un berenar durant la jornada.

Tot seguit, el president d’Òmnium Cultural, Jeroni Vinyet, va fer una crida a tots els habitants de Rupit i Pruit per tal que participin en la consulta del 28-F. En una breu intervenció, Vinyet va recordar l’experiència viscuda en el referèndum del 13 de desembre a Vic i va demanar que “tothom exerceixi la seva llibertat de vot en la consulta del 28-F”.
 
Font: Osona.com