Maulets penja dos vídeos a la xarxa sobre la Diada de Mallorca

L'assemblea de Maulets Palma ha fet públic dos vídeos sobre la passada Diada de Mallorca. Els dos vídeos estan penjats a la xarxa i en ells es poden veure per una banda la manifestació de dia 30 de desembre i, per l'altra, part de la tasca feta per l'esquerra independentista al llarg dels dies previs a la manifestació.

Així mateix, Maulets Palma ha fet un recull de fotografies del conjunt d'actes fets durant la Diada de Mallorca. 

 

09/01/2010 17:03 Política

 

Al primer es pot veure la la manifestació de dia 30, concretament el bloc de l'esquerra independentista. Allà es pot apreciar el nombre de gent del bloc independentista, la gran presència policíaca, les diverses accions fetes, com la despenjada d'una pancarta contra el Pla de Carreteres, l'entrega de maletes de viatge a la policia espanyola o la crema de petites banderes espanyoles.

Al segon vídeo es pot veure diversa feina feta a Ciutat els dies previs a la manifestació: la pintada de pancartes, encartellada, xerrada i cercavila, de Maulets Palma i l'acte polític organitzat per Endavant. Durant la majoria del temps es pot veure el cercavila que feren els joves pel centre de Ciutat.