L'MDT organitza les XXIV Trobades Independentistes el proper cap de setmana

 El proper 14 i 15 de novembre, el Moviment de Defensa de la Terra té previst realitzar a la casa de colònies Ca N’Oriol de Rubí les XXIV Trobades Independentistes.

En aquesta edició, a les sessions de dissabte i diumenge al matí es debatrà sobre tres eixos temàtics (la Unitat Popular, la Ruptura Democràtica i la transformació socialista), dels quals es remarcaran els aspectes organitzatius. A més, a la sessió de dissabte a la tarda es realitzaran dos tallers, un sobre oratòria i l’altre sobre eines informàtiques.

 

Pel que fa al primer eix, la Unitat Popular, es farà un repàs de les experiències xilena i basca i tot seguit s’analitzaran els principals condicionants objectius i subjectius que incideixen en la construcció de la Unitat popular catalana. Per acabar, es proposaran un seguit de prioritats d’acció i organització.

09/11/2009 00:04 Política

 

Quant al segon punt, la Ruptura Democràtica, es debatrà sobre quin és el full de ruta per assolir la independència i com s’organitza i articula aquest espai polític.

Finalment, en el debat sobre la transformació socialista, l’anàlisi de la crisi actual serà el punt de partida per repassar les principals teories de l’economia política marxista. Tot seguit, es discutirà sobre les aportacions del feminisme, l’ecologisme i el republicanisme a l’alternativa socialista.

Les inscripcions es poden fer des del mateix web de les Trobades.