Arenys de Munt: no esteu sols

Per Juli Cuellar, membre de la CUP de Mataró. Publicat al seu bloc el 8 de setembre de 2009.

La imatge que projecti Arenys de Munt el 13 de setembre amb la celebració de la Consulta per la Independència de Catalunya pot capgirar el cicle polític del nostre país. Per això, la pressió que rep la població i els càrrecs electes arenyencs, amb el seu batlle al capdavant, és brutal.

12/09/2009 20:43 Hemeroteca
Fotojuli Fotojuli

La nostra obligació com a independentistes és fer-los costat i ajudar-los a superar les pors i les coaccions de tota mena que estan patint.

La por no hauríem de tenir-la aquells qui defensem la llibertat d'expressió i l'exercici democràtic de l'autodeterminació, sinó aquells qui neguen aquests drets elementals al nostre poble. Fa basarda que s'insinuï l'aplicació del supòsit de sedició per acollonir els càrrecs electes i impulsors de la Consulta. Fot pena llegir els fulls volants que ahir a la nit van repartir un grup de tres feixistes que es van passejar impunement pel poble estripant tots els cartells al·lusius a la consulta. Precisament per això i per tal de deixar-los en evidència, és important transmetre tranquil·litat i moral de victòria. Mentrestant, però, també cal donar tot el nostre suport als establiments comercials del poble que aquests dies estan sent objecte d'amenaces telefòniques: no esteu sols, no tingueu por.