Nova agenda d'activitats de la Fundació Xirinacs

 La Fundació Lluís Ma Xirinacs i el Centre d'Estudis Joan Bardina han fet públic el programa d'actes que realitzaran durant els mesos d'abril i maig propers, que inclou un homenatge  que es realitzarà a Matadepera i la presentació del documental La moneda telemàtica, una eina per a la pau, basat en les propostes d'Agustí Chalaux de Subirà com alternativa a la crisi del model social actual. Els actes que recullen aquesta agenda també inclouen tallers sobre Salut i política o un de Taller de diversitat familiar, alguns dels quals dinamitzats pel col.lectiu Germanies.

21/03/2009 01:39 Política

 

Agenda d'actes i tallers

* Dimecres, 15 d'abril a les 19,30:Estrena de la versió catalana del documental La moneda telemàtica, una eina per a la pau. Les propostes d'Agustí Chalaux de Subirà com alternativa a la crisi del model social actual.

En Lluís M. Xirinacs col·laborà en aquest documental. Adjuntem invitacíó.

Lloc: Aula Magna de la Universitat de Barcelona (edifici històric), Gran Via de les Corts Catalanes, 585 (plaça Universitat). Més informació a http://www.bardina.org/

* Divendres, 17 d'abril: Homenatge i reconeixement de Lluís M. Xirinacs. Matadepera (Vallès Occidental). Xerrada a càrrec de Núria Breu i Núria Roig . Hora i lloc: per concretar.

* Dissabte, 18 d'abril a les 10 h.: Continuació del Curs de SALUT I POLÍTICA des d'una perspectiva global. A càrrec de Joan Parés. (Les següents sessions seran el 16 de maig i el 13 de juny).

Lloc: A la seu de la Fundació Xirinacs (Edifici CIEMEN, c. Rocafort, 242, bis, primer. Barcelona).

* Dimarts, 28 d'abril a dos quarts de vuit dels vespre: XERRADA sobre COMUNITAT HUMANA.  Jordi Costa, Roser Veciana, Núria Breu i altres col·laboradors de germanies.

Lloc: ECOCONCERN (c. Mare de Déu del Pilar, 15, principal. Barcelona). www.pangea.org/ecoconcern

* Dissabte, 23 de maig de 10,30 a 14 h., dins dels tallers de diàleg i consens organitzats per germanies.

Taller de diversitat familiar a càrrec de Roser Veciana.

Lloc: Edifici CIEMEN, c. Rocafort, 242, bis, primer. Barcelona.

 

Per saber-ne més:

El documental "Xirinacs al Palau" a la xarxa d'internet Llibertat.cat

Enllaç al documental - TV3 a la carta

Xirinacs, una vida lliurada als Països Catalans. Llibertat.cat 

Emotiu homenatge a Xirinacs al Palau de la Música. Llibertat.cat