8 de març a València

L’Esquerra Independentista es va manifestar ahir al mig dia pels carrers del centre de València amb motiu de la diada del 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora. Amb un nodrit bloc i sota el lema “El patriarcat, com el capitalisme, no se’l refunda, se’l combat”, les manifestants van cridar contra les desigualtats per raó de sexe i gènere que avui dia encara es perpetuen en el marc del sistema capitalista. Enguany, amb la crisi econòmica de rerefons, es va denunciar l’agreujament de la situació de les dones tant a l’àmbit laboral, com al social, com al domèstic.

09/03/2009 11:53 Política

El bon oratge (24 graus de temperatura al cap i casal) i l’ambient pre-faller que ja es viu a València van fer que la manifestació del 8 de març d’enguany siga de les més participatives dels darrers anys.

Els col·lectius que van eixir al darrere la pancarta de l’Esquerra Independentista han sigut Endavant, Coordinadora Obrera Sindical (COS), Maulets, Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista (CAJEI) i Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC).

 

Per saber-ne més:

Dia de la Dona Treballadora. Llibertat.cat