El govern espanyol és el visitant més habitual de la web de la plataforma D3M

La web de Demokrazia Hiru Milioi segueix activa i encara es poden descarregar a través d'ella les paperetes de Gipuzkoa, Bizkaia i  Araba. Ahir Batasuna va demanar el vot per D3M
El Govern espanyol, a través dels seus diferents ministeris, mostra molt d'interès per la web i és un dels visitants més constant. Des que es va crear el lloc, cada setmana ha efectuat almenys una visita des del Ministeri de Justícia, i també des del Ministeri d'Interior. En els últims quatre dies s'han registrat entrades  A més, en els dos últims dies la web rep visites des del Palau de la Moncloa, encara que només durant uns nou segons. La Guàrdia Civil també es troba entre els usuaris que han entrat en la pàgina.

28/02/2009 16:24 Internacional

Només s'ha registrat una visita «oficial» i va anar el passat 29 de gener, l'endemà passat que es publiquessin les llistes de candidatures des de deu ministeris diferents, així com des del Departament de Justícia del Govern Basc i des de seus del Pp.

El portal ha rebut en els últims dies 15.000 visites. Els dies que més entrades han registrat van ser el 17 de febrer, amb 4.363 visites; el 14 de febrer, amb 2.592 visites; el 20 de febrer, amb 1.729 i el dia 24, amb 1.485 visites.