Victòria del Frente Farabundo Martí a El Salvador

 La victòria electoral del Frente Farabundo Martí per l'Alliberament Nacional a El Salvador, a les eleccions municipals i legislatives, ha estat una notícia que ha passat desapercebuda aquests darrers dies. L'antiga guerrilla esdevinguda moviment polític (el FMLN) ha superat de llarg l'Alianza Republicana Nacionalista (ARENA), el partit governamental, amb  475.677 vots, que representen el 38% del total de vots escrutats fins ara pel Tribunal Suprem Electoral d'aquest país centre-americà. El FMLN ha avantatjat el governamental ARENA a 10 dels 14 departaments d'El Salvador i s'ha implantat exitosament a moltes de les zones urbanes dels més importants municipis.

21/01/2009 00:37 Internacional

El FMLN ha estat el partit més votat, que segons algunes informacions ha superat el Partido Democratacristiano amb 82.8210 vots, el Partido de Concertación Nacional amb 106.308, i el Cambio Democrático, 27.235; així com el  el Frente Democrático Revolucionario, amb 14.394.

 Aquestes eleccions legislatives i municipals que es van celebrar diumenge, malgrat les nul.les notícies als mitjans oficials d'aquesta victòria de l'esquerra salvadorenya, estan considerades com l'avantsala de les eleccions presidencials a El Salvador, que estan previstes per al dia 15 de març d'enguany.