Continuen les mobilitzacions al País Valencià en contra de la política educativa del Pp

Del 17 al 21 de novembres hi haurà tancaments als centres escolars i el dia 29, hi ha convocada una manifestació manifestació general a la ciutat de València a les 18h. Lloc: plaça de sant Agustí. 
Avui, la Plataforma en defensa de l'ensenyament públic al País València ha convocat diverses concentracions comarcals. Després de l'èxit de les concentracions del 16 i 20 d'octubre, i de la manifestació del passat dilluns, que han reunit vora 30.000 persones entre Castelló, València, Alacant i diverses comarques, la Plataforma ha ampliat el calendari de mobilitzacions per a fer front a la ineficaç política educativa del conseller Font de Mora.

 

10/11/2008 04:55 Política

Les concentracions comarcals es faran a la plaça de l'ajuntament d'Elx, Elda, Villena, Torrent, Gandia, Benidorm, Alzira, Vinaròs, Vila-Real, Xàtiva, Ontinyent, Alcoi, Torrevella, La Vall d'Úxó, Dénia, Port de Sagunt. A Castelló la concentració es farà davant de la Casa dels Caragols, a València davant del Palau de la Generalitat. Pel que fa a Alacant s'ha organitzat una manifestació que eixirà del carrer Carratalà, 47 (delegació de la Conselleria d’Educació).

 

Per saber-ne més:

La comunitat educativa al País Valencià continua en peu de guerra. Llibertat.cat

Escola Valenciana planta cara al Consell pel "fracàs" de la seua política educativa. Llibertat.cat

El STEPV-Iv mostra la seua satisfacció per la suspensió cautelar d'Educació per a la Ciutadania. LLibertat.cat