Ataquen la seu d'Intersindical Valenciana amb pintades nazis

Després que Las Provincias informarà que des d'una de les seus de la Intersindical  d'savia deslegat una estelada gegant el passat 9 d'Octubre
La seu d'Intersindical Valenciana, situada al carrer Joan de Mena de la ciutat de València, va aparéixer divendres passat plena de pixades i pintades amb simbologia nazi, segons va denunciar el portaveu sindical, Vicent Maurí.

12/10/2008 06:49 Política
L'atac a la seu es va produir entre la nit de dijous a divendres, ja que segons ha assegurat Maurí, ell mateix s'hi va acostar de vesprada, després de la manifestació del 9 d'Octubre, i "tot hi estava normal".
 
Es veu que hores abans de realitzar-se l'atac, Las Provincias havia informat  que el local des d'on es va despenjar una estelada gegant el passat  9 d'Octubre era de l'Intersindical, i que en alguns fòrums de l'extrema dreta i del blaverisme violent amenaçaren aquest sindcat. Després al matí,  van  aparèixer las plena pintades i els pixats.  
 
Les pintades eres unes dianes, creus gamades, simbologia blavera i insults. Les pintades s'ha fet en la nit del 9 o en la matinada del 10 ja que ahir per la vesprada ho hi eren. Intersindical Valenciana ha posat en coneixement de la Delegació del Govern els fets i presentarà una denúncia.
 
Aquest atac, segons informen fonts de l'Intersindical Valenciana, és un dels molts que ha tingut la seu Nacional de la Intersindical Valenciana a València. "Totes elles de grups d'extrema dreta i ultrablavers que campen impunement per la ciutat atacant, a més del Sindicat, a partits polítics, sindicats, moviments socials, casal de joves o persones individuals. Intersindical Valenciana considera que les autoritats han de investigar els fets, detindre els culpables, disoldre i il.legalitzar els grups ultres que actuen, en molts casos a cara descoberta, pel País Valencià atacant a les organitzacions democràtiques"