El Casal Independentista Manel Viusŕ de Vic celebra el seu 9č aniversari

El Casal Independentista Manel Viusà inicia la celebració dels actes del 9è d'aniversari durant la primera setmana de setembre. Amb la xerrada sobre la "Revolta dels segadors" a càrrec de l'historiador Agustí Barrera i el concert de Cesk Freixas, entre altres del actes previstos. Els membres del casal remarquen que ha estat un any de molta activitat, tant en la organització d'actes propis com en la col·laboració amb altres iniciatives o campanyes a nivell local, comarcal o nacional. 

28/08/2008 15:18 Política

Destaquen molt especialment la col·laboració amb la Plataforma No a la MAT per tal d'organitzar activitats de difusió i protesta contra aquesta infraestructura imposada pels lobbys econòmics amb la participació de la classe política. Així doncs, des de les tallades de l'eix a les cercaviles de protesta, les parades informatives, les okupacions de les bases de les torres... han format part de l'activitat dels i de les membres del Casal.

També s'ha impulsat la creació de la Plataforma Som lo que Sembrem d'Osona amb l'objectiu de recollir signatures per fer entrar la Iniciativa Legislativa Popular al Parlament de Catalunya per a la declaració d'una Catalunya Lliure de Transgènics i difondre la problemàtica dels organismes modificats genèticament (OGM). S'han solidaritzat amb els imputats per la crema de fotos del rei, per la Llibertat sense condicions d'en Franki de Terrassa o en la campanya per l'Avortament lliure de gratuït, a través de concentracions, articles de premsa, xerrades, recollida d'autoinculpacions i altres actes de suport.

Han participat en iniciatives locals com la Mostra d'Entitats, la Festa Major Jove de Vic o la Jornada de Cultura Popular. També han treballat estretament amb la CUP de Vic en el seu dia a dia. Són moltes les activitats que han impulsat o en les que han col·laborat des d'aquest local del carrer St Antoni M Claret, i són moltes les ganes que tenien per continuar endavant en aquestes lluites, posant el nostre gra de sorra per aconseguir l'alliberament nacional i social.

Els memebres del Casal ues esperem doncs a totes i tots en la celebració del novè aniversari, que comença el primer cap de setmana de setembre amb un dinar popular, una xerrada sobre la Guerra del Segadors i un concert amb el cantautor Cesk Freixas.

Per saber-ne més:

El Casal Independentista Manel Viusà de Vic compleix 8 anys de lluita per la justícia social . Llibertat.cat

Nova agressió feixista contra el Casal Independentista Manel Viusà de Vic.