Es promou la campanya "Jo no pago els desperfectes de l'espanyolisme" a Terrassa

L'objectiu és d'estendre-la arreu del país
El passat diumenge arran de la victòria "Federación Española de Fútbol" en la competició de l'Eurocopa, milers de persones van sortir al carrer a Terrassa per celebrar-la. El resultat un mínim de quinze contenidors cremats, un parell de vehicles amb desperfectes i la destrossa de tot el mobiliari de la Plaça de l'Aigua. A totes aquestes despeses li hauríem de sumar els diners extres dels dispositius de seguretat. És per això que es promou en aquesta localitat la campanya "Campanya “Jo no pago els desperfectes de l’espanyolisme”.

 

 

02/07/2008 01:21 Política
La idea és trobar-se el divendres 11 de juliol a les 9 del matí a l'Ajuntament de Terrassa i lliurar una instància al Ple municipal. Amb l'ojcetiu que s'identifiquin als autors dels desperfectes i que siguin ells els únics que paguin el seu incivisme, ja que hi ha prou imatges fotogràfiques i televises per poder identificar aquestes persones, i també demanar que el consistori condemni aquests fets.  
 
Text de l'instància:
El passat diumenge arran de la victòria de la selecció espanyola, milers de persones van sortir al carrer a Terrassa per celebrar-la.

El resultat un mínim de quinze contenidors cremats, un parell de vehicles amb desperfectes i la destrossa de tot el mobiliari de la Plaça de l'Aigua. A totes aquestes despeses li hauríem de sumar els diners extres dels dispositius de seguretat.

Pel fet de no sentir-nos partícips d'aquesta celebració al no compartir els valors de xenofòbia, intolerància, incivisme, mala educació i menyspreu,  no volem pagar els desperfectes d'aquests brètols.

La societat terrassenca es basa en el respecte i el seny.  Al no sentir-nos respectats ens neguem a assumir les despeses d'aquestes destrosses i demanem a l'Ajuntament que en la partida d'imposts de l'any que ve, no ens inclogui la quantitat proporcional que ens pertocaria.

També demanem a les forces de seguretat que identifiquin als autors dels desperfectes i que siguin ells els únics que paguin el seu incivisme. Hi ha prou imatges fotogràfiques i televises per poder identificar aquests vàndals.

I finalment demanem al Ple de l'Ajuntament de Terrassa que condemni aquests fets. 
 
Recordem que a Mataró es va produir una batalla campal entre agents policials i dos-cents seguidors espanyolistes, després de que aquests increpessin vianants i destrossessin mobiliari urbà. A Reus es van cremar senyeres. També a Igualada. A Elx, un grup de set f"eixistes-espanyols caps rapats" algúns d'ells i amb banderes anticonstitucinals“franquistes” i altres de ideologia nazi segons els veïns,van trencar la persiana metálica de la porta principal del Casal Jaume I d'Elx. Així com en nombroses poblacions del país.