Acte de suport als encausats per la crema de fotografies del rei espanyol

Demà, vigília de la celebració de la repetició del judici a Enric Stern i Jaume Roura a l'audiència nacional espanyola, l'assemblea de suport 'Jo també cremo la corona espanyola" ha organitzat un acte a partir de les vuit del vespre a la plaça del vi de Girona per tal de donar suport atots els acusats i acusades d'haver injuriat algun símbol de l'Estat espanyol. L'acte s'iniciarà amb una roda de premsa on parlaran un portaveu de la campanya i els dos encausats que seran jutjats l'endemà.

29/06/2008 02:25 Política

Tot seguit hi haurà parlaments de Josep Maria Terricabras, catedràtic de filosofia de la UdG i Jaume Asens, advocat i vocal de la Comissió de Defensa del Col·legid'Advocats de Barcelona.

La resta d'encausats per la crema de fotografies del rei, diversos joves de Tarragona, Figueres i Barberà del Vallès acusats d'accions solidàries amb els antimonàrquics i un jove acusat de despenjar la bandera espanyola del castell de Montjuïc de Barcelona, seran presents a l'acte. També es farà arribar un missatge de suport d’en Franki de Terrassa, tots ells suposats injuriosos amb Espanya i els seus símbols.

Per acabar, hi haurà la intervenció d’en Titot i un espectacle de percussió que precedirà la marxa del'autobús cap a Madrid on l'endemà a dos quarts d'11 del matí es tornarà a jutjar a l'Enric i en Jaume, després que els fos vetada l'expressió en llengua catalana.

 

Per saber-ne més:
 
De monarquia, ni aquí ni enlloc.  Per Mustafà Shami (Del grup d'encausats per la crema de fotos del rei espanyol), publicat a El Punt, 30.6.08
 
 
 
 
Anul·len el primer judici antimonàrquic perquè no es va poder parlar catalá. Llibertat.cat