Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un inspector de la policia nacional espanyola admet haver-se apropiat més de sis mil euros

Ahir va començar el judici contra un inspector de la Policia Nacional espanyola acusat d'un delicte de malversació de diner públic, ja que es va apropiar 6.234 euros destinats a consignació judicial quan estava destinat a la comissaria de Sants-Montjuïc de Barcelona entre els anys 2000 i 2001. El policia va admetre les acusacions, tot i que va declarar que no tenia intenció d'apropiar-se d'aquesta important suma.

26/02/2008 23:11 Política
L'acusat es quedava petites quantitats confiscades que havia d'ingressar en els comptes dels diferents jutjats encarregats de les diligències. La fiscalia demana dos anys i mig de presó i cinc anys d'inhabilitació absoluta per a Revilla, a qui acusa d'un delicte continuat de malversació de béns públics.
 
La defensa va sol·licitar només una multa de 540 euros i inhabilitació per tres mesos ja que sosté que l'acusat es va apropiar dels diners per unes necessitats puntuals derivades de la seva situació personal, i recorda que va tornar els fons de mica en mica, liquidant tots els seus deutes al maig de 2006.
 
L'agent va explicar davant el jurat popular que el jutja a l'Audiència de Barcelona que ho va fer  quan es va trobar "sense un duro" a causa de la separació de la seva dona, i va afegir que, una vegada superats els seus problemes econòmics, va tornar les quantitats robades. Davant del magistrat només ha sabut justificar-se dient que "a la vida tots cometem tonteries: no puc donar una altra explicació".
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid