Nou atac feixista a la seu de la Intersindical Valenciana

La seu de la Intersindical Valenciana a la ciutat de València ha aparegut amb pintades com "terroristes, antivalencians i fascistes  fora". També ha aparegut pintada una senyera amb una franja blava. Aquest atac és el tercer que s'ha produït en poques setmanes. Els anteriors van ser dissabte passat quan una trentena d'ultres es concentraren a la porta de la seu per intentar rebentar la presentació d'un llibre i l'1 de desembre quan es pintaren dues dianes amenaçadores. Les pintades són força frecuents en la seua seu i es reiteren en el temps, però mai havien estat tan seguides i tan preocupants ja que dues dianes, l'intent de rebentar un acte o l'acusació de terroristes han elevant el grau de les amenaces.

03/02/2008 02:04 Política
220821482962 220821482962
El sindicat qualifica de molt preocupant totes aquestes agressions, així com les manifestacions públiques de sectors ultradretans i blavers que actuen en la impunitat des de fa 30 anys al País Valencià. Per al Sindicat, aquest fets s'haurien de qualificar de terrorisme de carrer i les autoritats haurien d'actuar amb contundència com fan quan passa en altres llocs de l'Estat.

A Intersindical Valenciana també li preocupa que el clima de crispació, confrontació i victimisme que es potencia des de determinades instàncies polítiques i mediàtiques que anima a la creació i actuacions d'aquests grups nazis, ultradretans i blavers. En eixe sentit, Intersindical Valenciana no s'explica el silenci del consell de la Generalitat Valenciana davant d'aquesta situació de terrorisme de baixa intensitat i demana una condemna clara i contundent per part de les autoritats quan es produeixen fets d'aquests tipus, així com una intervenció de les forces policials per desarticular els escamots violents que operen al País Valencià.
 
Per saber-ne més: