La CUP afirma que “l’únic violent a Badalona és en García Albiol”

Aquest migdia en roda de premsa, la CUP de Badalona ha afirmat que “l’únic violent a Badalona és en García Albiol” contestant així a les declaracions del president de PP d'aquesta ciutat on criminalitzava a la formació independentista. El membre de la CUP, Marc Sallas ha recordat de les agressions de García Albiol a un manifestant a Martorell i les amenaces que va realitzar a l’AJB per les quals es va iniciar un procés judicial.

20/12/2007 15:32 Política
06 ppbadalona2 1801 06 ppbadalona2 1801
Sergi Caravaca i Fernàndez, membre de la CUP, ha denunciat l’actitud del PP en demanar que el govern local de Badalona insti a la Fiscalia a investigar el darrer acte públic de la CUP, emmarcat dins la Campanya ”Escac al Rei, Escac a Espanya, construïm la República dels Països Catalans” i a prohibir la cessió d’espais públics a la nostra organització.

Tot seguit, Marc Sallas i Batlle ha denunciat que les declaracions “d’aquest sinistre personatge” són un atac a la llibertat d’expressió pròpies de l’actitud violenta i les pràctiques feixistes de Garcia Albiol. Sallas ha recordat les agressions a un manifestant a Martorell i les amenaces a l’AJB per les quals es va iniciar un procés judicial.
 
Per tot això, els membres de la CUP demanaran “al Ple de demà [divendres 21] que rebutgi les afirmacions i propostes del senyor Albiol” que amenacen directament la llibertat d’expressió i que s’emmarquen, segons Sallas, dins la campanya d’atac contra l’independentisme en general i la CUP en particular.

A més, Caravaca ha denunciat que amb el vídeo de la campanya de les eleccions municipals i les declaracions xenòfobes de Garcia Albiol el PP fomenta d’una manera clara la violència a Badalona.