La CUP de Badalona demana al ple municipal el nom d'un carrer a Xirinacs

25.09.07 La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Badalona demana al ple que es dediqui el nom d'un carrer a l'ex-senador Lluís Maria Xirinacs "donada la importància de la seva figura tant en la lluita antifranquista i per l'alliberament nacional dels Països Catalans, com per la seva relació amb la nostra ciutat". Recordem que a Manresa i Mataró s'han rebutjat mocions presentades en aquesta direcció per la CUP. Davant d'això a Manresa s'ha generat una iniciativa ciutadana de recollida de signatures. VilaWeb TV estrena avui: "Xirinacs: de l'amnistia a la independència"

25/09/2007 09:37 Política

La CUP de Badalona també presenta un altra moció on demana que l'Ajuntament es posicioni a favor de l'arxivament del cas Jaume Roure per ser un clar atac contra les llibertats d'expressió, manifestació iopinió, així com que convoqui una concentració en suport de l'encausat.

Ara bé, per tal que les propostes de mocions es puguin votar al ple del'Ajuntament han de tenir el suport  per un dels grups municipals amb representació al ple, ja que cap entitat ni organització en pot presentar cap directament. És per això que des de la CUP de Badalona es denuncia un cop més aquest fet i es reclama la modifiació de la normativa departicipació ciutadana per tal de poder avançar cap a una veritable democràcia participativa.