CUP de Reus: "Solidaritat amb el Jaume"

Veiem una vegada més com la maquinària de l'Estat espanyol es posa en funcionament per reprimir una protesta de l'independentisme català. Rebem, amb una barreja d'incredibilitat i indignació, la noticia quel'Audiència Nacional, institució hereva directa del franquista Tribunal de Orden Público, ha imputat a Jaume Roura un delicte d'injúries greus a la corona, per la qual cosa pot ser penat fins ados anys de presó.

21/09/2007 03:52 Política

Un acte de protesta i simbòlic de la lluita de l'esquerra independentista contra la imposició dels Borbons, precisament enguany que celebrem els 300 anys de la batalla d'Almansa, s'ha convertit en l?excusa perfecte perquè els poders de l'Estat carreguin una altra vegada contra els Països Catalans amb la total complicitat dels Mossos d'Esquadra i el Departament d'Interior de la Generalitat pertinença a banda armada per tenir una suposada relació amb un membre.

Recordem també a Èric Bertran, el noi de 14 anys acusat de terrorisme per demanar l'etiquetatge en català; Núria Portulas, acusada de d'un grup anarquista, i la Laura, el Zígor, la Lola, la Marina...; és llavors quan els reusencs i reusenques recordem la crema de banderes catalanes produïdes a la Plaça Prim el passat 17 de juny. L'Audiència ha obert diligències també? S'enfronten a penes de fins a dos anys de presó o al contrari amb prou feines pagaran el preu físic de les banderes? Crec que la resposta la sap tothom de sobres, un cop més es demostra la dobla vara de mesurar de l'Estat espanyol i la inoperància dels nostres dirigents que no saben o no volen defensar la seva Terra ni els seus ciutadans.

Per això des de la CUP Reus ens solidaritzem amb l'esquerraindependentista de Girona i especialment amb en Jaume Roura i condemnem totalment la agressió i repressió constant que rebem els catalans per part de l'Estat espanyol i us convoquem a la concentració que hi haurà dissabte a les 20.30 davant de l'Ajuntament.


Nosaltres també som antimonàrquiques!
Nosaltres també som antimonàrquics!

reus@cup.cat
www.rues.cup.cat