La CUP de Vilafranca promou la participació ciutadana en la confecció del programa electoral

20.03.07 La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Vilafranca del Penedès posa a la disposició dels ciutadans unes bústies per deixar suggeriments i propostes que poden entrar a formar part del programa electoral. D’aquesta manera, la CUP de Vilafranca potencia la participació ciutadana davant de les eleccions municipals. Els membres de la formació, encapçalats pel candidat a l’alcaldia Xavier Navarro, van oferir dimarts passat una roda de premsa al Casal Independentista de Vilafranca per explicar aquesta nova proposta.

20/03/2007 04:46 Política
La CUP de Vilfranca està en plena elaboració del seu programa electoral i un dels aspectes bàsics que defensa el partit i que vol transmetre dins d’aquest programa és el de la participació ciutadana. Per això, entre els mesos de desembre i febrer, s’han celebrat els anomenats punts de trobada, que han comptat amb la participació d’aproximadament un centenar de persones, entre militància i altres persones i col·lectius. Els punts de trobada servien per plantejar temes generals, com ara medi ambient o habitatge i plantejar-ne les necessitats.
 
Per completar les idees sorgides d’aquests punts de trobada, des de la CUP han dissenyat unes bústies en les quals es podran introduir suggeriments i propostes. Les bústies estaran a diversos locals com La Fornal, el cafè Bilwi, l’Ateneu X, el Cep, el Via Fora! I el cafè bar El Centre. I les propostes s’acceptaran durant tota la campanya i, fins i tot, després. El programa, doncs, no està tancat, i la CUP celebrarà la setmana vinent una assemblea per fixar ja alguns dels punts més importants per tal d’encarar les properes eleccions municipals que tenen lloc al mes de maig.