La CUP de Vilafranca del Penedès i Torà presenten mocions de suport a la Núria Pòrtulas

14.03.07 Aquest matí la CUP de Vilafranca ha entrat al registre de l'Ajuntament  una moció de suport a la Núria Pòrtulas i a l'Ajuntament Torà serà debatuda un moció en aquesta línia presentada per la CUP de Torà, en el proper ple municipal, segons informa Jordi Salvia en el seu bloc

14/03/2007 15:56 Política
Com explica Salvia, Vilaweb.cat informa que la campanya de suport a la jove de Sarrià de Ter ja ha recollit més de 3.000 signatures que seran lliurades a la Conselleria d'Interior que dirigeix Joan Saura.

Avui, com cada dimecres des de que la jove anarquista es a la presó madrilenya de Soto del Real, és realitzaran concentracions simultànies davant les seus d'ICV a Girona i Barcelona.

Per dissabte es prepara una gran manifestació a Barcelona per demanar-ne l'alliberament immediat. Des de Girona s'han organitzat diversos autobusos per a participar en aquesta manifestació. Des de l'Assemblea de Suport a Núria Pòrtulas s'ha fet una crida a convertir el dissabte 17 de març en una jornada de lluita solidaria, i ha organitzar actes de suport descentralitzats per tot el país.
 

Per saber-ne més:

Carta de Núria Pòrtulas des de la presó 

Una nova manifestació a Girona en solidaritat amb la Núria. Llibertat.cat 8.03.07 

Una nova manifestació a Girona en solidaritat amb la Núria. Llibertat.cat 1.03.07

Centenars de persones reclamen la llibertat de la Núria a Girona. Llibertat.cat 25.02.07

Unes 500 persones reivindiquen a Girona la llibertat de Núria Pòrtulas. El Punt 25.02.07

Enquesta: Què us semblen les protestes a la seu d'ICV per la detenció de Núria Pòrtulas? (880 vots totals). Vilaweb

Seguiment a elsud.org/nuria