Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2000 Arrest del militar torturador argentí Miguel Ángel Cavallo

2000 Detenció del militar torturador argentí  Miguel Ángel Cavallo

24/08/2000 Tal dia com avui

 La Interpol arrestava en aquesta data a Mèxic l'excapità de la policia argentina Miguel Ángel Cavallo (o Ricardo Miguel, segons alguns documents), denunciat per diversos testimonis com a instructor de tortures de l'Escuela Superior de Mecánica de la Armada (ESMA), durant la dictadura militar argentina. Cavallo va ser amnistiat per la llei de punt i final, però les administracions de justícia d'Espanya i França havien demanat el seu arrest. Segons la premsa argentina, Cavallo i altres membres de l'ESMA van seguir treballant junts un cop caiguda la dictadura per a traficar amb els béns robats als desapareguts.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid