Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2003- La població de Txetxènia "vota" un projecte de Constitució per a la República elaborat per Moscou

La població de Txetxènia "vota" un projecte de Constitució per a la República elaborat per Moscou

23/03/2003 Tal dia com avui

En aquesta data el Govern va convocar els ciutadans txetxens en un referèndum sobre el projecte de Constitució per a Txetxènia elaborat per Moscou, que determinava que aquest territori era "part integrant i inalienable" de la Federació Russa. També van ser sotmeses a consulta unes lleis sobre l'elecció d'un president i un Parlament per a Txetxènia, per a la qual la Constitució que es proposava concedia l'estatus de república autònoma de Rússia.

Segons uns inversemblants resultats oficials, més del 96% dels votants van aprovar la proposta. Tot i les crítiques de grups independentistes i de la Federació Internacional de Lligues de Drets Humans sobre aquest procés, la Constitució va entrar en vigor el 2 d'abril.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid