x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1998 El ministre de defensa dóna explicacions per les escoltes del CESID a HB

1998 El ministre espanyol de defensa dóna explicacions al Congrés per l'espionatge del CESID contra HB

21/04/1998 Tal dia com avui

El ministre de Defensa del Govern espanyol, Eduardo Serra, comparèixer en aquesta data al Congrés dels Diputats per donar explicacions sobre les escoltes il·legals que membres del servei d'espionatge de l'Estat (CESID) van fer a la seu d'Herri Batasuna a la seu de Vitòria. Serra reconeixia les escoltes, però en va defensar una suposada legitimitat adduint que es van fer a HB no com a partit sinó com a grup que donava  suport a ETA. També reconeixia, però, que al voltant d'aquestes escoltes i la seva publicació als mitjans de comunicació s'havien produït una sèrie d'irregularitats que havien provocat el cessament de dos alts responsables del CESID per aquest cas.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid