Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Jornades sobre violència de gènere a l'Afganistan

El 14 i 15 de novembre se celebren unes jornades sobre “Violència de gènere a l’Afganistan, cinc anys després de la caiguda dels talibans”. Aquest cicle l'organitza, entre altres, l'associació Ashda, una Organització No Governamental (ONG), que dona suport a projectes de desenvolupament impulsats per dones a l’Afganistan.

Les jornades tractaran temes com la violència de gènere institucional o el despertar feminista a aquell país. Aquestes conferències comptaran amb la presència de dones afganeses que aporten coneixements de primera mà com ara Shinkai Karokhail, diputada al parlament, i Najia Haneefi, presidenta de Women's Educational Center, Najia Haneefi.

També es parlarà de la violència de gènere al si de la família i la relació amb els les diferents interpretacions de l’Islam.

Les jornades tindran lloc a la residència d’investigadors, carrer Hospital 64 de Barcelona.

29/10/2006 17:52 Política
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid