Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El grup de poder del Club Bilderberg es reunirà a Sitges aquesta setmana

 El Club Bilderberg, una conferència que reuneix un cop a l'any un centenar de persones de les més influents del món, es reunirà a Sitges (Garraf) de dijous a diumenge. Entre les personalitats habituals a aquesta trobada d'intencions opaques s'hi troben caps de la política internacional, responsables d'estats i del món financer, entre els quals la monarca espanyola, Sofia de Grècia. Algunes fonts apunten que la reunió del club dels poderosos i conspiradors es celebrarà a l'hotel Dolce de Sitges. Aquest club creat el 1954, a l'hotel de Bilderberg d'Oosterbeek (Països baixos) ha estat assenyalat com el responsables de guerres i crims internacionals.

01/06/2010 21:32 Política

Segons Daniel Estulin, autor del llibre La veritable història del Club Bilderberg, aquest club internacional seria "un govern invisible, omnipotent, que estira els fils de l'ombra, que controla el govern dels Estats Units, la Unió Europea, l'OMS, les Nacions Unides, el Banc Mundial, el Fons Monetari Internacional". Per Estulin, aquests veritables amos del món "celebren aquestes reunions inevitablement després tenen lloc la guerra, la fam, la pobresa, l'enderrocament dels governs, i abruptes i sorprenents canvis polítics, socials i monetaris"

Algunes fonts han apuntat que l'ordre del dia d'aquesta trobada de poderosos estarà marcat la reestruturació d'un nou ordre mundial, tot aprofitant el context de "crisi econòmica". La intenció i finalitat d'aquesta trobada seria moure els fils necessaris per allargar la crisi econòmica durant un any més i aconseguir així retallar drets de la classe treballadora i crear els fonaments per a un Govern Mundial gestionat des d'un nou ordre sense dissidències socials i polítiques.


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid