Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La ILP "Televisió sense Fronteres" supera les 500.000 signatures

L'última serà la de l'entrenador del Barça, Pep Guardiola

La campanya d'Iniciativa Legislativa Popular (ILP) "Televisió sense Fronteres" porta ja recollides més de 500.000 signatures. L'objectiu és acabar la recollida el proper divendres 11 de juny, amb la intenció d'arribar a més de 550.000 signatures per tal de tenir un marge suficient per a garantir que s'arribe a la xifra de mig milió de signatures vàlides. La CUP ha presentat mocions de suport a la ILP en alguns ajuntaments catalans.

01/06/2010 17:55 Cultura
És per això que Acció Cultural del País Valencià, l'entitat impulsora de la campanya, està fent una crida a fedataris i col·laboradors perquè ens facen arribar els plecs amb signatures que encara puguen tenir.La campanya ha comptat amb un important suport de nombroses persones individuals, associacions, sindicats i partits, i també de personalitats diverses dels àmbits de la cultura, la política o l'esport.
 
En aquest sentit, Josep Guardiola, entrenador del FC Barcelona, serà el darrer signant de la ILP. Guardiola tancarà una campanya que ha assolit un èxit de participació i ha complert satisfactòriament amb els objectius fixats.
 
Per a saber-ne més:
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid