Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Manifestació a València contra l'ERO de Ford

A les 11:30 a la Plaça Sant Agustí de València partirà la manifestació contra els sis-cents acomiadaments anunciats per l'empresa automobiística Ford d'Almussafes.

L'ERO que ha presentat FORD repercutiria en l'economia i l'ocupació al País Valencià segons els sindicats, especialment en les comarques i polígons industrials on s'assenten les empreses auxiliars i de components, ja que augmentaria l'atur en moltes localitats valencianes i amb ell la falta de recursos econòmiques per a milers de famílies. Els sindicats han presentat a l'empresa una proposta alternativa que permetria avançar les jubilacions parcials dels empleats majors de 58 anys, al mateix temps que asseguraria la passada a fixos dels treballadors relevistas, després de la signatura de dos contractes temporals.

 

26/09/2009 06:55 Laboral

 

Comunicat d'Endavant (OSAN) davant l'ERO de Ford a Almussafes

Davant de la imminent aplicació de l'ERO a la planta que la multinacional nord-americana FORD té a Almussafes (Ribera del Xúquer), i que afectarà a unes 600 treballadores i treballadors d'aquesta factoria, des d'Endavant (OSAN) fem les següents consideracions:

* Que l'acceptació per part del sindicat majoritari a la planta, UGT, de l'ERO, en contra de la majoria sindical (CCOO, CGT i IV) i de la majoria de les treballadores i treballadors, acceptant l'ERO i demanant només que la majoria de les baixes siguin voluntàries i incentivades amb prejubilacions, només respón als interessos de la cúpula dirigent d'aquest “sindicat”.

comarca. La prioritat hauria de ser evitar la destrucció de llocs de* Que denunciem que l'acceptació de prejubilacions arregla la situació a un nombre reduït de persones, però deixa sense futur a tota una treball, no donant mesures balsàmiques per a la destrucció dels mateixos.

   * Que les declaracions de l'empresa, amb la promesa ara fa uns mesos de la viabilitat de la planta amb la presentació de la futura fabricació del model C-max, que a hores d'ara no és cap realitat i no està garantit que sigui a la planta d'Almussafes on s'acabi fent, no
són res més que noves mentides.

Per aquestes raons, denunciem la posició en la majoria de conflictes de CCOO i UGT (a més d'altres com USO), on eviten tot tipus de confrontació i busquen alternatives que responen més als interessos de l'empresa i a mantenir els seients dels seus càrrecs, que als nostres interessos com a persones treballadores. 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid