Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els estudiants de Gramenet finalitzen la tancada amb una manifestació pel centre de la ciutat

"un èxit per a nosaltres ja que malgrat la pressió dels Mossos d'Esquadra i de l'equip directiu que s'havia negat a que ens tanquéssim i realitzéssim les activitats, ens hem quedat a dormir i les hem fet", segons Oriol Corral portaveu de la  Coordinadora d'Assemblees d'Estudiantes de Gramenet del Besòs (CAEGB).
Una seixantena d'estudiants de secundària i universitaris de Santa Coloma de Gramenet i d'altres indrets han finalitzat aquesta tarda la tancada que mantenien des de divendres a la tarda al pati de l'IES Ramón Berenguer IV de Santa Coloma per mostrar el seu rebuig al pla Bolonya. Després de la tancada de més de vint-i-quatre hores al recinte de l'Institut els estudiants amb el suport d'alguns pares i altres persones pertanyents a organitzacions socials i esportives de la ciutat i d'altres municipis s'han  manifestat pel centre de la ciutat.

25/04/2009 22:01 Educació
L'acció de protesta, organitzada per la Coordinadora d'Assemblees d'Estudiantes de Gramenet del Besòs (CAEGB), ha aconseguit el seu objectiu de celebrar en l'IES unes jornades reivindicatives i formatives sobre el Pla Bolonya i la LEC (Llei d'Educació de Catalunya), segons que ha indicat a EFE el seu portaveu, Oriol Corral. Les jornades estaven convocades a les 14.30 hores de divendres, encara que la direcció de l'institut no havia facilitat cap espai, de manera que, tres hores després, els joves van optar per saltar la tanca del centre i ocupar el pati.
 
Aquesta decisió va arribar després de la reiterada negativa per part de la direcció de l'IES de cedir espai per a la celebració d'una tancada i les activitats previstes per a aquest cap de setmana com xerrades sobre el pla de Bolonya i la LEC per part de membres del sindicat USTEC i diversos alumnes d'associacions de la Universitat Autònoma de Barcelona. El portaveu de la coordinadora ha considerat la tancada com "un èxit per a nosaltres ja que malgrat la pressió dels Mossos d'Esquadra i de l'equip directiu que s'havia negat a que ens tanquéssim i realitzéssim les activitats, ens hem quedat a dormir i les hem fet", ha dit Corral.
 
Els estudiants han anunciat noves mobilitzacions. Oriol Corral, ha dit que la setmana que ve es faran protestes similars en d'altres instituts, com és el cas d'un de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat).
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid