Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Estudiants de Gramenet mantenen la convocatòria d'ocupació malgrat les amenaces de desallotjament

Avui fins diumenge, la Coordinadora d'Assemblees d'Estudiants de Gramenet del Besòs (CAEGB) convoca una tancada a l'IES Ramón Berenguer per tal de dur a terme unes jornades reivindicatives de formació sobre la LEC i sobre l'anomenat procés de Bolonya (EEES), així com sobre les mobilitzacions a les universitats i la repressió policial com a eina principal de dissolució i desmobilització per part del poder establert. Tot i les amenaces de la directora que s'ha mostrat en contra de l'ocupació i ha amenaçat de cridar els mossos d'esquadra des del primer moment, segons ha indicat la CAEGB en roda de premsa.

24/04/2009 11:59 Educació

L'ocupació s'iniciarà a les 13:30h, i tant si es fa l'ocupació com sinó la protesta durarà fins diumenge, a fora o a dintre del recinte, per això demanem que s'apropi tothom al migdia o al llarg de la tarda, ha remarcat la Coodinadora.

I és que la CAEGB no s'intimidarà i durà a terme fins les últimes circumstancies aquesta acció ja que trobem important la realització de les jornades de reflexió, puntualitzen. Fent referència a la reunió, d'ahir a la tarda, de al directora amb dos caps de la policia del mossos d'esquadra. La Coordinara consiedera que és molt factible el compliment de les seves amenaces. 

Aquesta ocupació està coordinada a nivell de Catalunya amb altres instituts que també realitzaran accions semblants a les que durem a terme a Gramenet.

Ahir, la vintena d'estudiants que van ocupar IES Menéndez i Pelayo de Barcelona van abandonar progressivament el centre poc abans de la mitja nit després que diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra es personessin al lloc i els fessin sortir després d'identificar-los.

 Els estudiants van explicar que ha estat el director del centre el que ha avisat la policia catalana. Una vegada abandonat el centre, discutien quines accions prendre aquesta mateixa nit.

Fonts de l'Associació d'Estudiantes del centre van assenyalar que havien sol·licitat permís a l'equip directiu per fer aquesta protesta i que, tot i no obtenir-lo, van decidir fer-la. Els estudiants tancats tenien el suport d'un grup d'estudiants s'havien concentrat davant de l'institut.  

 

Per saber-ne més: 

Els estudiants de Sabadell tancats no tornen a passar la nit a l'IES de l'Escola Industrial. Llibertat.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid