Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La calçotada popular del casal Can Capablanca aplega més de tres-centes persones

Sota el lema “Set anys llançant propostes per transformar la societat”, diumenge passat es va celebrar la tradicional calçotada del casal independentista Can Capablanca que va aplegar més de tres-centes persones. Les Bitlles Catalanes i el 2n Concurs de "Romescu" van precedir l'àpat. El grup convidat per amanir la sobretaula i ajudar a baixar el dinar va ser el grup de folk els Filibusters, vingut de Vilafranca del Penedès.

 

18/03/2008 09:24 Territori
Les activitats del setè aniversari, continuaran la setmana després de festes, amb la xerrada “Estat Espanyol Presó de Pobles” del 27 de març i dos dies més tard amb el concert d’aniversari al pàrquing del carrer Creueta.
La Candidatura d'Unitat Popular de Sabadell remarca la importància d’aquesta entitat a la ciutat pel seu treball socio-cultural i llurs propostes alternatives, així com la seva empenta per donar idees i opcions reals d’alternatives d’oci, nodrint-les d’un discurs polític d’Esquerra Independentista.
Per saber-ne més:
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid