Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els becaris de col·laboració de la UAB incien una vaga de quatre dies

Des d'avui fins divendres,  el col·lectiu de becaris i becàries de col·laboració de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha decidit fer vaga, coincidint amb la data en què s’ha previst aprovar el nou Estatut del Becari (dijous 24). Entre d’altres reivindicacions, els becaris associats reclamen que es paralitzi el Reglament, perquè segons ells “perpetua sine die” la contractació irregular per part de la UAB. A més a més, volen que se'ls reconegui que les beques de col·laboració són realment llocs de treball encoberts i precaris; que s'estableixi un programa de beques d'ajut a l'estudi sense contraprestació de servei; i que les necessitats de personal del serveis docents i no docents de l'UAB siguin cobertes amb contractes.

22/01/2008 00:30 Política

Els becaris de col·laboració exigeixen també l'establiment d'un calendari ferm i concret de negociacions, que inclogui “la conversió en contractes laborals dignes de les places cobertes per beques de col·laboració en tasques no docents i docents”, així com “l'establiment d'un programa de beques propi de la UAB, tal com estableixen els seus Estatuts (art. 180.1 i 180.3) per compensar les desigualtats sense contraprestació de servei”.

La mesura de la vaga és una resposta a un seguit de demandes pacífiques i institucionals que ja han estat dut a terme des de fa temps i que han topat amb “reiterades evasives” per part dels interlocutors institucionals.

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid