Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Concentració de rebuig als Borbons avui a Lleida

La CUP i l'Assemblea de Joves de Lleida (AJLL) ha organitzat una concentració de rebuig als Borbons, amb motiu de la visita del príncep espanyol, aquest dilluns a les set de la tarda a la Passarel·la del Liceu Escolar. 

Felip de Borbó assistirà a l'entrega dels Premios Nacionales de Cultura de España, premis "totalment aliens a la realitat nacional catalana i que formen part d'una intensa estratègia d'espanyolització de la ciutat que l'alcalde Ros ve duent a terme en els darrers anys amb la realització de tota mena d'esdeveniments d'exaltació nacional espanyola i de menyspreu a la realitat nacional catalana".

11/07/2011 16:12 Drets i Llibertats

 

En aquest sentit, la CUP i l'AJLL mostren "el seu més ferm rebuig" a la visita del membre de la monarquia borbònica, una dinastia que recorden que és aliena a la nostra realitat i "d'infaust record per a la història de la ciutat". A més, consideren que la presència de nou del borbó és "totalment innecessària", igual que la permanència d'aquesta institució "com una rèmora feudalista pròpia de societats que no han assolit la plenitud democràtica".

D'altra banda, denuncien que la visita ha generat "nombroses i prescindibles despeses a les butxaques dels lleidatans i lleidatanes que hauran de sufragar un nou capítol de la campanya de promoció personal de l'alcalde i la seva carrera política, malgrat la severitat del moment de crisi que sofrim i les nombroses retallades que accentuen les desigualtats socials en la nostra ciutat".

Per saber-ne més:

La CUP de Lleida crida a la mobilització davant la visita del príncep espanyol 

Mig centenar de persones protesta per la visita de Felip de Borbó a Lleida 


Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid