Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Brams tornarà als escenaris el proper mes de gener amb un gira americana

A Brams tastar els escenaris de nou amb la gira Brams2010 els va agradar. Tant és així que el passat mes de maig van anunciar que tornarien l'any 2011 amb un nou treball.

Doncs bé, mig any després, amb l'elaboració del nou disc encaminada, han fet públic que tornen -i aquest cop sense data de caducitat coneguda- el proper mes de gener amb una gira per diversos països d'Amèrica. Els Països Catalans s'hauran d'esperar fins a l'abril, quan iniciaran la gira de presentació del nou disc. Amb tot, el tret de sortida de la gira americana el donaran a Arbúcies.

24/11/2010 02:20 Cultura

La ronda comprèn països com Veneçuela, Nicaragua i Xile i combina actuacions solidàries i projectes socials i sindicals amb presentacions a les sales metropolitanes on acostumen a actuar els grups internacionals.

La Gira Americana de Brams començarà però al Principat. El 8 de gener Brams actuarà a Arbúcies en un concert destinat a recaptar fons per als projectes solidaris a la vila de Palacagüina (Nicaragua). El grup berguedà actuarà conjuntament amb Revolta21, Rumbalbar i Beto, un cantant nicaragüenc resident a Catalunya. El concert l'organitza SOARPAL, que inicia així els actes de commemoració del seu 25è aniversari.

La gira continuarà a Caracas (Veneçuela) on Brams actuarà el 15 de gener a la sala Moulin Rouge conjuntament amb els veneçolans UD Ska Rude Boys. I l'endemà realitzaran un concert a la Parroquia de la Vega, un dels barris més antics i combatius de Caracas organitzat per la Brigada Catalana Veneçolana Alí Primera. El dia 18 de gener Brams arribarà a Managua (Nicaragua) per fer un concert organitzat per les joventuts del Frente Sandinista de Liberación Nacional amb la col·laboració i de la Universidad Nacional de Ingenieria (UNI) i la Universidad Nacional Autónoma de Nicaragua (UNAN).

El darrer país de la gira serà Xile, on Brams farà dues actuacions, una a Santiago de Chile el dia 20 i una altra a Valparaiso el 22. Brams ja va estar fent una sèrie de concerts per Nicaragua, El Salvador i Veneçuela l'any 1997, gira que va fer néixer el disc Nena de Nicaragua (1998).

El grup berguedà, que va abandonar l'activitat musical l'any 1995, va commemorar el seu vintè aniversari de gener a maig del 2010  amb una gira limitada que va recórrer 25 escenaris dels Països Catalans. Va ser a l'antepenúltim concert, a Mataró, quan el grup va anunciar la seva intenció de tornar als escenaris amb un disc de cançons inèdites. Es preveu que l'onzè disc de Brams aparegui a mitjans del mes de maig i que a l'abril s'iniciï la gira de presentació pels Països Catalans.

Per saber-ne més:

Vídeo Brams: "No vam dir mai més, vam dir sempre més"

Vídeo: Mataró per la independència

Brams: "Un cop vestits altre cop de Brams hem descobert que ens trobàvem al mateix lloc on érem"

Brams anuncia que torna definitivament amb disc nou 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid