Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Més de 5.700 persones participen al libdub per la independència, que bat el rècord mundial

La cançó, la mítica "La Flama" d'Obrint Pas; l'emplaçament, la plaça major de Vic, i el nombre total de persones, 5.730. Rècord mundial de participació a un libdub organitzat per demanar la independència del país i amb l'objectiu també de batre el rècord Guiness de participació a un libdub. L'esdeveniment va tenir lloc aquest diumenge a les quatre de la tarda a Vic "per mantenir viva la flama a través de tot un poble en moviment".

A la plaça major de Vic hi caben 7.300 persones. Tot i que no va faltar gaire per omplir-la, van aconseguir assolir el rècord mundial de participació a un libdub.

25/10/2010 08:46 Política

"Una vegada més hem demostrat la força del poble català quan se’l convoca per defensar allò més seu, la seva llibertat, l’anomenada causa, la independència del nostre país", apunten els organitzadors.

En aquest sentit, l'organització agraeix la col·laboració "de totes aquelles colles de cultura popular que han volgut participar desinteressadament, pacientment i amb la màxima il·lusió en aquest acte", convertint tot el recorregut i la Plaça Major en un autèntic clam per la independència. La festa va acabar amb un concert de Joan Usart, Avel·lina, Ressaka Ska i Titot i David Rosell.

Segons assenyalen, el vídeo resultat de la gravació d'ahir es podrà veure a la xarxa en breu. El libdub per la independència confirma doncs l'èxit d'aquest fenomen social i audiovisual que està revolucionant la xarxa. Tant és així que aquest no serà la primera experiència de libdub independentista. Titot i David Rosell van organitzar un libdub per promocionar una cançó del seu disc que ja 123.000 reproduccions a Youtube. El celebra diumenge ahir està destinat a rebre també milers de visites.

Fins i tot el Telenotícies Vespre de TV3, avesat a ignorar els esdeveniments de caire independentista, se'n va fer ressò. No ho va fer Catalunya Ràdio. Les fotos de l'esdeveniment  a Osona.com.

{youtube}JddZmAsJHiA{/youtube}

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid