Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Denúncia dels abocadors tòxics de Cerdanyola a TV3

Avui el programa Els Matins de TV3 ha emès un reportatge i una entrevista sobre els abocadors tòxics de la Plana del Castell, a Cerdanyola del Vallès. És el primer cop que un mitjà de comunicació d'importància tracta el conflicte dels abocadors tòxics a Cerdanyola, reiteradament denunciat pels perills que representa per a la salut de les persones i per l'especulació urbanística que amaga el projecte d'edificar-hi al damunt mateix dels residus.

Durant el repotatge s'ha permès explicar la denúncia dels veïns i membres de la Plataforma Cerdanyola Sense Abocadors, obviada durant anys per diferents mitjans que també havien estat informats de la denúncia popular. També s'ha entrevistat la regidora d'Urbanisme Laura Martínez (PSC), visiblement nerviosa i que es limitava a llegir un text sense mirar la càmara.

20/09/2010 22:11 Territori

La denúncia dels abocadors a Cerdanyola del Vallès ve de lluny i ha estat el pol de tensió política més important en aquesta població en els darrers anys.

Diversos col.lectius de Cerdanyola, integrats a la Plataforma contra els Abocadors, porten a terme una campanya per evitar que l'ajuntament edifiqui damunt de la zona contaminada i evadeixi la responsabilitat de sanejar el sòl on es troben els abocadors. Pancartes, actes i altres activitats abocadors_albert_i_altresagitatives mantenen viva aquesta reivindicació, molt lligada a la vegada a la lluita contra l'especulació urbanística i la defensa del territori. Fins ara aquesta denúncia no havia aconseguit l'atenció d'un mitjà d'importància com TV3.

 

 

 

 

Per saber-ne més:

La CUP de Cerdanyola denuncia la cortina de fum en el en pla de "neteja" dels residus de fibrociment

 Els abocadors tòxics fan detonar una crisi governamental a Cerdanyola Llibertat.cat

Un especialista mèdic confirma que els abocadors de Cerdanyola suposen un risc per a la salut Llibertat.cat

 Una xerrada d'un especialista mèdic posarà al descobert els perills dels abocadors a Cerdanyola Llibertat.cat

Jornada de les CAV sobre la política de residus a Badia del Vallès Llibertat.cat

Demanen que es faci públic l'informe sobre la toxicitat dels abocadors a Cerdanyola Llibertat.cat

Ofensiva en la lluita contra els abocadors tòxics a Cerdanyola del Vallès Llibertat.cat

 Mobilitzacions a la capital de La Plana contra els abocadors de tòxics Llibertat.cat

Un miler de persones es manifesten a Castelló contra els abocadors de residus tòxics Llibertat.cat

Acció reivindicativa a Cerdanyola del Vallès contra els abocadors Llibertat.cat

El video de l'Ecoparc 2 ja és a la xarxa: una prova del fracàs del model actual de residus Llibertat.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid