Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP es marca com a objectiu mantenir el lideratge de la Diada

Aina Barahona, portaveu nacional de la CUP, manifestat en una entrevista a Llibertat.cat que ha estat la CUP "l'única formació que ha organitzat les manifestacions de la Diada durant anys" i que per tant aquesta Diada ha de ser "la de la CUP" malgrat la irrupció "de certs partits polítics que ens intenten treure protagonisme".
 

Tant a Girona com a Lleida, on la històrica manifestació de la CUP ha patit aquest any una contramanifestació autonomista per part dels partits polítics institucionals, la Diada seguirà estant encapçalada per la manifestació independentista.

09/09/2010 08:11 Política

Barahona lamenta que la Diada d'enguany "s'hagi vist alterada pel fet que hi hagi eleccions autonòmiques", cosa que segons assegura ha fet que "a molts partits polítics se'ls hagi despertat un interès sobtat per anar a la Diada que els altres anys que no eren eleccions no tenien". En aquest sentit, reivindica el paper de la CUP com a única formació legítima d'encapçalar la reivindicació de la Diada ja que assegura que "som els únics que portem dècades defensant la independència".

Barahona es mostra optimista amb la conjuntura actual de despertar independentista i es congratula perquè "que milions de persones visualitzin ara el que porta tants anys defensant la CUP és un èxit". La representant de la CUP remarca que cada cop més gent reclama "la fi d'uns ligams que ens estan destrossant, la fi de l'autonomia que ens ha portat a un atzucac i que no ens permet créixer i que ara més que mai és una presó de pobles".

Per saber-ne més:

El lema independentista de la CUP encapçalarà la manifestació de la Diada a Girona

La CUP de Lleida també manté la manifestació independentista de l'Onze en detriment de l'autonomista 

Les comarques nord-orientals engeguen la maquinària de l'Onze

ERC intenta dinamitar la manifestació de la CUP a Girona promovent-ne una amb el PSC

La CUP de Girona aposta per una manifestació unitària però independentista per l'Onze

La CUP encapçala l'Onze de Setembre a les comarques nord-orientals

Recull d'actes i mobilitzacions per commemorar l'Onze de setembre

Diada unitària  (Pau Juvillà)

 

 

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid