Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
S'estén la sospita que el rei espanyol està malalt de mort

Les nul.les aparicions públiques del monarca espanyol i el fet que va ser intervingut recentment d'una malaltia pulmonar han despertat les primeres sospites que el rei espanyol Juan Carlos I està greument malalt i pròxim a la mort. Un destacat de Kaos en la red apunta aquesta hipòtesi, que contrasta amb el silenci quasi absolut dels mitjans de comunicació del règim sobre aquest assumpte. Anteriorment, algunes informacions ja havien advertit d'aquest fet i de les conseqüències de la nova conjuntura política després de la mort del borbó.
 
Un articulista d'izquierda Castellena ja posava sobre la taula les possibilitats que s'obrien davant la probable mort de Juan Carlos I. 

27/08/2010 16:39 Política
Un article de MallorcaDiario s'ha atrevit a apuntar la "incertesa" de la desaparició pública del monarca en què les vacances reials al Palau de Marivent de Mallorca han resultat "el más desierto de lo común en los últimos veranos".
 
L'adveniment de la mort de Juan Carlos I obriria, en qualsevol cas i com ja han apuntat algunes veus, noves perpectives per a l'independentisme català i per al republicanisme de l'Estat espanyol. Però a hores d'ara cap altra organització d'aquest àmbits polítics s'han pronunciat al respecte.
 
L'article de Luis Ocampo d'Izquierda Castella va ser seguerament el primer a exposar la més que probable i prompta mort del monarca espanyol. Aquest article també exposava els interrogants sobre la conjuntura política que es precipitaria en el cas d'aquesta propera defunció:
 
"Donades les contradiccions evidents en les informacions, no podem deixar de sospitar que el problema de salut que afecta Joan Carles I té més importància de la que ens diuen ..

Si, com les dades objectives suggereixen, el que té el Cap de l'Estat Espanyol és un nòdul cancerós pulmonar, encara que aquest hagi estat diagnosticat i tractat en un estadi inicial, el monarca té data de caducitat. Data que no anirà més enllà dels quatre o cinc anys i això sempre que les coses no es compliquin.

Òbviament aquesta nova circumstància afegeix un nou element de desestabilització en el ja complicat panorama polític i econòmic a l'Estat Espanyol.

Us imagineu un procés successori en l'actual situació de crisi, fins i tot més aprofundida?

Us imagineu un procés de nomenament de Felip de Borbó com a nou rei i de Leticia Ortiz com a nova reina en una situació encara més complicada que l'actual?"
 
 
Per saber-ne més:
 

Actes de suport als setze encausats per cremar fotos del Rei Llibertat.cat

Alerta Solidària avisa, la campanya antimonàrquica segueix viva Llibertat.cat

Absolts els 16 antimonàrquics. A l'Estat se li ha girat la repressió. Llibertat.cat

 Cobertura del judici a 16 gironins per la crema de fotos del rei. Elsud.org

Concentracions antimonàrquiques els propers 28 i 29 d'octubre. Llibertat.cat

Autobusos solidaris cap a Madrid el proper 29 d'octubre. Llibertat.cat

L'Audiencia Nacional espanyola arxiva les causes del Fossar i Barberà per "atacs a la corona"- Llibertat.cat

El Grup de Periodistes Ramon Barnils, també contra els processos polítics a antimonàrquics - Extret d'Alerta Solidària

Jo també cremo la Corona Espanyola - Campanya solidària amb els i les encausades

Nosaltres també cremem la foto del rei espanyol - Llibertat.cat 

 

 
 
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  5. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid