Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
model de país
Xerrada informativa a Mollet sobre el macro projecte del Circuit de Barcelona-Catalunya
13/02/2017 Territori
La CUP Mollet ha organitzat per aquest divendres dia 17 de febrer una xerrada informativa sobre les afectacions que pot comportar el macro-projecte que té previst desplegar el PDU del Circuit de Barcelona-Catalunya.

Malgrat el PDU i l’anomenat “ Espai Motor” que desplega, no inclou terrenys del nostre municipi, sí que té una afectació important en tota l’àrea tant pel model de creixement que proposa, com pels canvis que provoca en la xarxa viària i en la qualitat mediambiental de la zona.

D’aquestes i altres qüestions parlarà Pep Medina, portaveu de la plataforma “No ens vendreu la moto”, a la xerrada que tindrà lloc al Casal Popular El Tabaran, a partir de les 19,30h de la tarda. Es tracta d’un acte obert a totes les persones interessades que podran plantejar les preguntes que considerin pertinents per enriquir el debat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid