Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Violència masclista
Lectura pública de tesi doctoral sobre violència masclista a la universitat

A càrrec de la e la primera víctima que va denunciar el cas de la UB

20/02/2017 Gènere
Demà a les 10.30h es presenta a la Sala de Graus de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona (UB) la primera tesi als Països Catalans sobre la primera denuncia per assetjament sexual contra un Catedràtic de la mateixa UB; "Networks of Solidarity. Student mobilizations against sexual violence in universities". La doctoranda, Ana Vidu, fou la primera víctima en denunciar el cas de la UB, a la seva tesi presenta un estudi comparatiu entre els casos d’assetjament sexual a la Universitat de Berkeley i el cas de la Universitat de Barcelona.

A la lectura de la tesi hi participarà com a membre del tribunal la professora de la Universitat de Warwick, Barbara Merrill, investigadora de nombrosos projectes europeus i nacionals sobre educació d’adults, inclusió social, gènere, ciutadania i classes socials.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid