Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
crueltat
La Plataforma Animalista de Santpedor vol acabar amb la "festa" de les vaquetes
16/02/2017 Drets i Llibertats

La Plataforma Animalista de Santpedor (PAS) i la Fundació Fauna han presentat el cartell de la campanya #SantpedorSenseVaquetes. Mostra el Timbaler del Bruc, un dels fills predilectes de Santpedor, maltractant una vaqueta com si d’un timbal es tractés.

El cartell il·lustra mostrar un Santpedor poc modern i gens evolucionat, on malgrat es vulgui donar una imatge de municipi progressista encara s’hi organitzen correbous. La Plataforma Animalista de Santpedor (PAS) s'emmiralla en la recent abolició dels Correbous a la ciutat d'Olot.

Aquesta imatge serà la que s’utilitzarà per promoure la campanya #SantpedorSenseVaquetes, amb l’objectiu de conscienciar als veïns del municipi per tal que recolzin la demanda. Volen pressionar el consistori perquè deixi de finançar i permetre la celebració d’aquest tipus d’espectacles taurins, que consideren denigrants, cruels i totalment impropis del segle XXI.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid