Ensenyament
El SEPC convoca vaga als instituts en contra de la LOMQE

El sindicat afirma que es "comprometen a seguir amb la lluita contra la LOMQE així com qualsevol atac espanyolista a la nostra educació"

09/02/2017 Educació

El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) mantenen la convocatòria de vaga d’estudiants als instituts per aquest 9 de febrer arreu dels Països Catalans.

Remarca el SEPC que els estudiants tenen unes demandes pròpies que encara no s’han resolt. En tant que la LOMQE –Ley Orgánica 8/2013 para la mejora de la calidad de la educación- per aquesta raó, la vaga d’aquest dijous segueix convocada.

Els motius principals pels quals fan una crida a tot l’estudiantat de secundaria dels Països Catalans a sumar-se a la convocatòria de vaga i a participar de les mobilitzacions a les diferents parts del territori el proper 9 de febrer son els següents:

Per la democràcia als centres educatius; un sistema educatiu propi que ens permeti decidir sobre el contingut del nostre currículum; estudiar plenament en català; un sistema educatiu inclusiu; la cooperació entre els centres; la coeducació i la visibilització de les diferents identitats de gènere i sexuals.