Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
Capgirem Vic presenta vuit al·legacions a l'Avanç Pla "per capgirar el POUM"
22/02/2017 Política

L'assemblea de Capgirem Vic ha resentat vuit al·legacions amb l'objectiu que es recullin aquestes propostes polítiques i tècniques en l'aprovació inicial del POUM que realitzarà el consistori vigatà aquest estiu.

El passat mes de novembre van decidir no votar a favor de l'avanç de planejament de la formulació del POUM de Vic previst per l'ajuntament de Vic en sessió plenària el passat novembre.

La candidatura independentista ha exposat que la decisió es corresponia a '"un vot d'abstenció, tot considerant que l'Avanç Pla del POUM no inclou els elements de decreixement i ciutat habitable actualment necessaris pel futur sostenible de Vic."

El criteri d'aquesta abstenció, ara acompanyat de les vuit al·legacions, es basa en l'objectiu d'avançar "en la línia de capgirar el POUM, durant el període d'exposició pública de l'Avanç Pla." 

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  5. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  6. Alhora i la CUP
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid