Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Kurdistan
800 els civils pro-kurds i d'esquerra detinguts a Turquia les últimes 48 hores
14/02/2017 Internacional
Logo del Kurdiscat Logo del Kurdiscat

Segons Reuters i que recull Kudiscat la policia turca ha detingut a més de 800 persones per presumptes vincles amb militants kurds en en les darreres 48 hores. Una mesura de repressió que el partit parlamentari Halkların Demokratik Partisi (HDP, Partit Democràtic del Poble) va dir que estava destinada a deixar-la fos del referèndum.

Els turcs votaran el 16 d'abril el reemplaçament del sistema parlamentari per un de fortament presidencialista com proposa el president Tayyip Erdogan. El referèndum es durà a terme sota un estat d'emergència imposat després d'un intent de cop al juliol passat. Desenes de milers de persones han estat arrestades des de llavors, entre elles 5.000 membres del HDP.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid