Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Política
​La CUP Mataró: "Cal posar fi al govern municipal de PSC i CiU"
21/02/2017 Política

La CUP Mataró ha votat en contra dels pressupostos del 2017, ja que no dóna resposta a les emergències socials i tampoc servirà per revitalitzar l’economia i la cultura de Mataró. Remarca que el suport C’s i PP a les finances ratifica el gir cap a la dreta del govern municipal i la deriva espanyolista del PSC.

Davant d'aquest panorama la CUP ha fet una crida a la mobilització activa de la ciutadania per exigir uns pressupostos participatius i socials que donin resposta a les situacions d’emergència alimentària, habitacional i energètica.

Paral·lelament ha exigit valentia a CiU (PDECat) i que, per dignitat nacional, trenqui l’acord de govern amb el PSC per poder garantir la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró en la celebració del referèndum d’autodeterminació.

Alhora reclama diàleg, coherència i unitat a totes les forces d’esquerres de l’oposició, per configurar una majoria de govern alternativa que posi fi a la deriva dretana i espanyolista de l’alcalde David Bote.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid