Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
tarragona
Taula rodona al Casal Popular Sageta de Foc sobre experiències en diferents camps de refugiats
20/01/2017 Drets i Llibertats

 El proper dimecres 25 de gener el Casal  Popular Sageta de Foc de Tarragona organitza una Taula Rodona sobre experiències en diferents camps de refugiats, on participaran membres de Projecte d’Eko, la branca de TRUC de l’AEiG Alverna i voluntaris a Filippiada. L’acte es durà a terme a les 19.30h i serà moderat per Stop Mare Mortum.

 Els diferents membres d’aquestes entitats parlaran de les seves experiències, de què hi van viure i de quina manera, de com ha estat el retorn després de la vivència i de què plantegen fer aquí després de l’experiència.

 En aquest sentit, cal recordar que al Casal Sageta de Foc hi ha una exposició fotogràfica del projecte dels TRUC de l’AEiG Alverna que encara es pot visitar en horari d’obertura del Casal, al carrer La Nau,11 a la Part Alta de Tarragona. 

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid