Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
periodisme
Debat sobre mitjans de comunicació i memòria històrica l'Euskal Etxea
16/01/2017 Comunicació
El proper divendres 20 de gener, l’Euskal Etxea de Barcelona organitzarà una taula rodona sobre ‘Mitjans i memòria històrica‘. L’objectiu de l’acte serà donar resposta a preguntes com quin és el paper que els mitjans de comunicació han de tenir davant la recuperació de la memòria històrica, si es pot tractar la memòria des dels mitjans des d’un punt de vista “acrític” o quin paper juguen actualment els mitjans en aquesta qüestió.
La taula rodona estarà formada per Gemma Aguilera, d’El Món, Amagoia Iban de Berria i Gara i Teresa Ferré, membre de la Junta del Grup Barnils. L’acte començarà a les set de la tarda al Centre Cultural Euskal Etxea i l’entrada és lliure i gratuïta.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid