Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mitjans
"Nationalia" celebra els 10 anys d'existència
09/01/2017 Comunicació

Aquest mitjà, especialitzat en el seguiment de les notícies sobre les nacions sense estat, celebra aquest gener el 10è aniversari. El 2007 es van començar a preparar els primers articles d'aquesta mitjà, que van començar a publicar-se tot just al principi de 2008.

El 2008 ja vam anunciar la nova publicació digital, editada pel Centre Internacional Escarré per a les Minòries ètniques i les Nacions (CIEMEN) amb la voluntat de ser el punt trobada del conjunt de la nacions sense estat, seguint la filosofia d'aquesta entitat.

Tal i com destaquen des de Nationalia, l'aparició d'aquest digital "complementava l'aposta que, des de la dècada de 1980, el CIEMEN ja havia fet per les informacions relatives a les nacions minoritzades, quan va començar a publicar la revista trimestral Europa de les Nacions. Els grans temes de profunditat eren per a la revista en paper; les notícies més curtes, del dia a dia, les passava a cobrir Nationalia."

Durant aquests deu anys, Nationalia es va marcar l'objectiu de pubicar una notícia diàriament, amb l'objectiu de contribuir a posar els pobles sense estat en una oferta mediàtica diària cada cop més atapeïda.

Amb la notícia del 10è aniversari Nationalia ha anunciat una renovació de la seva oferta informativa a partir de l'inici d'aquest 2017.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid