Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
6D
Regidors i membres de la CUP Deltebre treballen a l'Ajuntament i participen en un acte de l'ANC
06/12/2016 Política
Aquest matí,  la regidora i membres de la CUP Deltebre han anat a l’Ajuntament a les 9h del matí, quan s’ha fet l’obertura del consistori, per entrar-hi i per treballar amb normalitat. De 9h a 11h s’ha atès la població de Deltebre que ho ha requerit i, a les 11h, s’ha participat a la taula rodona organitzada per l’ANC Deltebre per debatre sobre el Referèndum, Procés Constituent i la judicialització de la política.

Amb la participació en aquesta jornada, la CUP ha volgut manifestar que «no reconeixem ni la constitució ni l’estat espanyol com a marc jurídic propi, que és hereva d’un regim franquista i feta amb un pacte de silencis i renúncies». Actualment aquesta constitució no representa la gran majoria de catalanes, una eina caduca i que tracta d’impedir allò que més del 80% de la població d’aquest país demana, que és exercir el dret d’autodeterminació. Aquesta constitució no ens representa i és cosa del passat per tant no l’obeïm.

A la jornada organitzada per la ANC-Deltebre, han participat els grups municipals de PDECat, CE-Socialistes, ERC-AM i CUP Deltebre. Dayana Santiago, en finalitzar la jornada ha valorat positivament el dia tot i lamentar la manca d’implicació de l’Ajuntament de Deltebre i del grup municipal de govern en la difusió de l’acte.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid