Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mitjans de comunicació
Ràdio Arrels recapta més de 15.000€ per la seva nova web

L'emissora de la Catalunya Nord havia organitzat una campanya de micromecenatge per finançar la seva nova pàgina web. Aquesta actuació ha assolit el 101% de l’objectiu.

22/12/2016 Comunicació
Entre el 7 de novembre i el 21 de desembre, Ràdio Arrels ha emprès una campanya de micromecenatge popular. Aquests 45 dies de mobilització a través de la plataforma especialitzada TotSuma, han generat 262 aportacions i un import total de 15 262 euros, corresponent al 101% de l’objectiu de 15 000 euros.
Ràdio Arrels agraeix la participació a totes les persones particulars, associacions, entitats i empreses, que han fet aportacions financeres, de 10 a 500 euros. En paraules del director de l’emissora, Albert Noguer, l’èxit de la campanya « subratlla ’estimació del públic envers la nostra ràdio, que produeix una gran empatia amb els seus auditors i benefactors ».
Aquesta participació plural farà possible dissenyar una nova pàgina web, que s’estrenarà aquesta primavera. Aquest suport digital s’adaptarà a totes les pantalles, segons els estàndards tècnics més recents. Permetrà a Ràdio Arrels convertir-se en l’altaveu de la informació nord-catalana cap als Països Catalans.
Ràdio Arrels, fundada fa 35 anys a Perpinyà per recuperar la dignitat de la llengua catalana a Catalunya Nord, és l’únic mitjà radiofònic 100% catalanoparlant del territori.
Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid